Reviews

Marije
De docenten bij Iyengar Yoga centrum Den Haag zijn zeer toegewijd en zorgen er altijd voor dat je het beste uit jezelf haalt. Zij helpen je je grenzen te verleggen, dan wel door je tips en ondersteuning te geven bij je zwakke plekken, dan wel door je op een prettige manier te pushen om moeilijke poses langer vol te houden.
De sfeer is prettig en ook professioneel.
Ik wil iedereen aanraden eens een proefles te doen en het zelf te ervaren!

Judith
Ik heb al veel yoga docenten gehad, maar er zijn er maar weinig zo ervaren en kundig als Ria. Er is veel aandacht voor detail, waardoor je echt gaat voelen wat de bedoeling is van de houding. Ik dacht altijd dat een holle rug en platvoeten iets was waar ik het maar mee moest doen, mijn bouw. Maar dankzij de yogalessen weet ik dat dit slechts een slechte gewoonte is die je kunt afleren.  Niet dat dit ineen keer lukt, maar ik merk dat oefening helpt, want ik heb veel minder last van mijn rug en knieën. 

Boudewijn
Een betrokken en professioneel yogacentrum met een prachtige zaal met alle faciliteiten die nodig zijn om je lichaam en geest in balans te brengen.

Jens
Iyengar Yogacentrum is the best yoga studio I've ever been to.  In comparison to yoga teachers in New York, San Francisco, London, and elsewhere, I can say - Ria is a world-class teacher.

Stephanie 
I enjoy very much the course with Ria ,the explanations on the postures are very clear and Ria takes  the time to explain and show how to do when it's needed. You can have several levels in the course but you are learning all the time. I really enjoy the workshop too where during one day you really dive in iyengar yoga .Her courses are very international and done in English.