Yogalessen

Voor wie?

Iedereen, jong of oud, beginner of gevorderde, zwanger of senior, gezond of met fysieke klachten, kan aan de lessen deelnemen. Door het gebruik van de hulpmiddelen kunnen de oefeningen (asana's) aangepast worden.

Hoe ziet een les eruit?

De yogalessen duren anderhalf uur. De les bestaat uit reeksen van asana's, die systematisch worden aangeboden, zodat de cursisten een steeds grotere beheersing van de asana's kunnen opbouwen. Bij Iyengar Yoga ben je altijd op zoek naar je grenzen. Iedereen doet de houdingen op zijn eigen niveau. Hierdoor blijven de houdingen keer op keer een uitdaging. Na inspannende asana's, eindigen de lessen met ontspannende houdingen, zodat je voldaan en uitgerust naar huis gaat.

Waarom zou ik iyengar yoga doen?

Iyengar Yoga is uitdagend en leert je een groot lichaamsinzicht.  Je leert nooit nooit te zeggen. Je kunt een asana nu nog niet, maar morgen misschien wel. Iyengar Yoga geeft je zelfvertrouwen en geloof in verandering. Bovendien is het nooit te laat om met Iyengar Yoga te beginnen.

Welke lessen en activiteiten zijn er?

7 gewone lessen van anderhalf uur

1 les voor half gevorderde leerlingen op woensdagavond 20.00-21.30.

1 les voor gevorderde leerlingen op zaterdagochtend 9.30-11.00

1 speciale les met extra aandacht voor medische problemen op donderdagavond 18.00-19.30

1 les voor senioren op maandagochtend 10.00-11.30

Meditatie (25 minuten, zittend, gratis) op vrijdagochtend 9.15-9.40

 4x per jaar workshops op zondag 

Wanneer kan ik komen?

Je kunt zelf kiezen naar welke les je wilt komen. Je hoeft dus niet elke week naar dezelfde les te komen. De les van zaterdag 9.30 uur is echter alleen voor gevorderden. Op alle lessen, behalve de les voor gevorderden, kun je komen voor een proefles. Je kunt dan zonder verdere verplichtingen voor 10 euro kennismaken met Iyengar Yoga.